Verhurend Nederland netwerkevent “Retailing in the Age of Amazon” donderdag 12 november te Schiphol

Verhurend Nederland organiseert op donderdag 12 november een netwerkevent in het WTC te Schiphol. Dit keer staat het event in het teken van het thema “Retailing in the Age of Amazon”.

Vertegenwoordigers van verhuurbedrijven worden van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen.

“Retailing in the Age of Amazon”

Amazon wordt steeds groter. Grote bedrijven als Cool Blue en Bol.com zijn op hun hoede. Tijdens dit netwerkevent wordt u door Tim Claassen – strateeg bij Havas Lemz geïnformeerd over het ontstaan van Amazon, de groei en de toekomstplannen. De strategie van directeur Jeff Bezos zal worden ontcijferd en de gevolgen voor bedrijven die goederen en diensten aanbieden uitgelicht. Wat kun je doen? Aansluiten bij Amazon of toch je eigen koers blijven varen? Dat Amazon mogelijkheden ontdekt binnen industrieën die voorheen ondenkbaar waren, biedt ook aan verhuurbedrijven de mogelijkheid ervan te leren en na te denken over de toekomst van het verhuurbedrijf en de verhuurbranche.


                                                

Tim Claassen – strateeg bij Havas Lemz
Als strateeg bij creatief bureau Havas Lemz helpt Tim Claassen bedrijven en merken succesvol te blijven vanuit hun eigen betekenisvolle rol. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar veel merken begeleidt in het bepalen wat ze consumenten en klanten echt te bieden hebben: als functioneel product of dienst, maar ook vanuit een groter emotionele of maatschappelijk voordeel. Hij doet dit o.a. in een sterk veranderende retailmarkt, waar on- en offline grenzen vervagen, consumenten steeds meer verlangen en marketplaces de uitdaging voor merken steeds groter maken.

Rondleiding achter de schermen van Schiphol

Aansluitend aan het plenaire gedeelte worden de deelnemers meegenomen voor een rondleiding achter de schermen van Schiphol. Per bus zullen de deelnemers langs alle highlights achter de schermen van Schiphol worden gereden en geïnformeerd over alle facetten van de luchthaven.

Netwerkdiner

Aansluitend aan de rondleiding worden we verwacht in Juliet’s Kitchen al we een heerlijk diner geserveerd wordt. Dit biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk diner en een drankje te netwerken met collega’s uit de branche.

Voor wie?

Eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven zijn van harte welkom op dit event.

Aanvangstijd

Vanaf 14.15 uur bent u van harte welkom in zaal G3.08 van het World Trade Center Schiphol (Schiphol Boulevard 100 te Schiphol).

Deelnamekosten

Voor eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven is de deelname gratis.

Aanmelding

Inschrijving vooraf is vereist.

Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *