Design Terminal

De standalone design terminal geeft de klant de gelegenheid zelf zijn account aan te maken door ID-documenten te scannen, een betaling te doen en zijn pas uit te printen. Middels een eenvoudige koppeling met CRM software worden de gecontroleerde en geverifieerde persoonsgegevens en pas ID automatisch afgeleverd. Het complete digitale persoonsdossier is veilig en versleuteld opgeslagen en kan locatie onafhankelijk, online worden ingezien.

Documentendatabase Nederland
Documentendatabase Europa
Documentendatabase Wereld

Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van alle geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig uit Nederland.

Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van alle geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig uit Europa.

Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van alle geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig Wereldwijd.

design terminal, 24IDCheck, documentendatabase

Accountbeheer

Bij gebruik van balieterminals en selfservice terminals bestaat de mogelijkheid om via het online klantportaal accounts aan te maken, aan te passen en betalingen uit te voeren. Er wordt de mogelijkheid geboden om alle informatie over de accounts real-time en onafhankelijk van de locatie in te zien.


Infotext

De documentscanner beschikt over drie lichtbronnen voor een uitgebreide echtheidscontrole en een RFID module voor het uitlezen van de documentchip informatie. Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van geldige rijbewijzen enID-bewijzen afkomstig uit Nederland.

 

Specificaties

Touchscreen

Documentscanner

Betaalautomaat

  24Rental software

 Router