ID scanner

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare ID scanner? Bij 24ID Check vindt u diverse soorten ID scanners in verschillende maten en prijsklassen. U kunt voor elke  scanner een demo aanvragen. Door een demo aan te vragen kunt u de scanner testen en overwegen of u hier gebruik van wilt maken. Wilt u een overzicht van alle identiteitsbewijs scanners of wilt u meer informatie over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Meer informatie  Contact

ID scanner bij 24ID Check

Een ID scanner is geschikt voor het controleren van een identiteitsbewijs. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het controleren van de echtheid van een identiteitsbewijs of om een leeftijdscontrole. Wilt u een ID scanner bij 24ID Check aanvragen? Wij informeren u graag over de verschillende scanners en de bijbehorende kenmerken. Professionaliteit, Bevlogenheid en Samenwerken zijn onze 3 kernwaarden.

Onze scanners

24ID Check biedt ondernemingen in verschillende branches een totaaloplossing. In het onderstaande overzicht vindt u al onze scanners. Bent u geïnteresseerd in een ID scanner? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

ID scanner Basis

De basis scanner is een compacte volle pagina paspoortscanner voor verificatie. Deze stijlvolle en ergonomische scanner is vooral geschikt voor overheids- en commerciële doeleinden. Met de basis scanner op de balie of toonbank bent u verzekerd van een snelle en nauwkeurige documentlezer.

Demo aanvragen

ID scanner geavanceerd

De geavanceerde ID scanner van 24ID Check is uitgerust met vier lichtbronnen voor een uitgebreide echtheidscontrole. De scanner is geschikt voor het scannen van paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten. Na het plaatsen van het ID-document heeft de geavanceerde scanner al een analyse voor u klaarliggen!

Demo aanvragen

ID scanner geavanceerd inbouw

De geavanceerde inbouw scanner kunt u toepassen als inbouwmodel voor een terminal. Ook deze scanner bevat vier lichtbronnen voor een uitgebreide echtheidscontrole. Daarnaast is de scanner uitgerust met een RFID module voor het uitlezen van de documentchip informatie.

Demo aanvragen

Flightcase Self Service Terminal

De flightcase Self Service Terminal is speciaal gemaakt voor toegangscontrole bij evenementen en discotheken. Met de ingebouwde leeftijdscanner weet u binnen enkele seconden of de bezoeker oud genoeg is om toegang te krijgen. Het voordeel van de flightcase is dat deze binnen enkele seconden verplaatst kan worden.

Demo aanvragen

24ID Check Self Service Terminal

De 24ID Check Self Service Terminal is ideaal voor het scannen van ID-documenten in combinatie met een eigen account. De klant kan een eigen account aanmaken, scannen, koppelen met een CRM software en tenslotte de geverifieerde persoonsgegevens ontvangen.

Demo aanvragen