Backoffice applicatie
Binnen de applicatie beheert u online uw controle- en acceptatieproces. Het verwerken, controleren en beveiligd opslaan van ID-bewijzen en persoonsgegevens gebeurt ook online in deze applicatie.
Mobiele App
Met de mobiele app bestaat de mogelijkheid een account te maken, een afbeelding met de Smart Phone van het ID-bewijs te maken en deze te uploaden. De aangeboden documenten worden door de applicatie verwerkt, de gegevens overgenomen en toegevoegd aan het persoonsdossier.
Bedrijvenmodule
De bedrijvenmodule biedt de mogelijkheid om zakelijke gebruikers te registreren en te controleren. De onderneming maakt een account aan met al haar medewerkers, waarna de medewerkers een e-mail ontvangen waarmee ze direct hun persoonlijke account kunnen aanvullen en gebruiken. Alle medewerkers zijn overzichtelijk gekoppeld aan het zakelijke account.
Websitemodule
De webmodule plaatst u in uw eigen website om het mogelijk te maken online een account aan te maken. Tevens kan een ID-bewijs geüpload worden of middels een app ingescand om het account compleet te maken.
Kassamodule
De kassamodule is een online kassa waarin alle financiële transacties worden vastgelegd op basis van tijdstip, account, locatie, betaalsoort en soort transactie. De module heeft een standaard koppeling met betaalautomaat, Ideal, creditcard, automatische incasso en achter afbetalen.
Datamodule
Alle data wordt standaard versleuteld en beveiligd opgeslagen. Middels een XML-koppeling worden de gecontroleerde en geverifieerde klantgegevens automatisch afgeleverd. Daarnaast is het toevoegen van bestaande accounts, gebruikers en locaties makkelijk door middel van een import/export.
Login wachtwoordmodule
Om inloggen in de eigen website voor uw klant mogelijk te maken, kunt u gebuik maken van de login module. Middels een XML-koppeling met gebruikersnaam en wachtwoord worden de accountgegevens en de status van het account automatisch teruggeleverd.
BSN afschermingsmodule
Binnen de applicatie is er een instelling om het BSN nummer standaard af te schermen. Na binnenkomst van de afbeelding ID-bewijs vinden eerst de controles plaats waarna in de afbeelding het BSN nummer wordt afgeschermd en als één afbeelding versleuteld en beveiligd wordt opgeslagen.
Documentendatabase Nederland
Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van alle geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig uit Nederland.
Documentendatabase Europa
Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van geldige rijbewijzen en ID-bewijzen afkomstig uit Europa.
Documentendatabase Wereld
Database met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van geldige rijbewijzen en ID-bewijzen wereldwijd.