ACCEPTATIE EN BEHEER

In een beveiligde omgeving beheert u online of op uw eigen web-server het gehele acceptatie- en beheersproces van uw klanten.

24ID Check web-based applicatie

In een beveiligde omgeving beheert u online of op uw eigen web-server het gehele acceptatie- en beheersproces van uw klanten. Geen lokale software en opslag van gegevens. Alles is centraal voor de gehele organisatie beschikbaar. Het complete digitale persoonsdossier is beveiligd en versleuteld opgeslagen. Middels een XML-koppeling worden de gecontroleerde en geverifieerde klantgegevens automatisch afgeleverd in uw CRM software en dus geen extra handelingen.

Persoonsgegevens

Locatie onafhankelijk beheer over uw acceptatieproces en online inzage in persoonsgegevens, documenten en controles. Middels een eenvoudige koppeling met de CRM software worden de gecontroleerde en geverifieerde klantgegevens automatisch afgeleverd in de verhuursoftware. Het complete digitale klantdossier is beveiligd en versleuteld opgeslagen en kan locatie onafhankelijk online worden ingezien.

   
     Persoon

    – ISO 70001 beveiligde applicatie
    – Voldoet aan CBP richtlijn
    – BSN nummer afgeschermd
    – Locatie onafhankelijke inzage
    – Koppeling CRM software
 

Gebruikersbeheer

In de applicatie heeft u zelf het beheer over uw medewerker-instellingen. Afhankelijk van ingestelde rechten kan een medeweker accounts inzien, aanpassen en accepteren of afwijzen. Middels inlog heeft uw medewerker toegang tot de applicatie en worden alle acties geregistreerd op de betreffende medewerker.

   
    Gebruik

    – Zelf beheer over uw medewerkers
    – Per medewerker rechten verlenen
    – Locatie onafhankelijke inzage
    – Reductie van de administratiekosten
    – Een aanzienlijke besparing FTE’s

Terminalinstellingen

De instellingen van uw registratieproces op al uw terminals stelt u op één plaats in. Bij het opstarten van uw terminals wordt verbinding gemaakt met de applicatie en worden de registratiestappen, vormgeving, kleuren en beschikbare talen automatisch geladen. Alle terminals zijn middels een beveiligde VPN verbinding verbonden aan de applicatie. Naast het beheer van uw terminals is live monitoring van uw terminals geregeld in de applicatie wat het mogelijk maakt om vanaf elke locatie support te verlenen bij het registratieproces en beheer van uw terminals op locatie.

   
    Terminalinstellingen

    – Beheer terminals op locatie
    – Beveiligde VPN verbindingen
    – Live monitoring van uw locaties
    – Registratiestappen instelbaar
    – Terminals 12 talen beschikbaar

Controle instellingen

Na het verkrijgen van alle persoonsgegevens vinden in de applicatie verschillende controles plaats op deze gegevens. Ook hier heeft u zelf beheer over welke controles er uitgevoerd dienen te worden en welke waarde u daaraan hecht. Afhankelijk van de gekozen controles en de ingestelde acceptatietoets worden accounts automatisch goedgekeurd of in de handmatige validatiemodus gezet. Alle goedgekeurde accounts hebben per uitgevoerde controle een geldigheidstermijn. Als een controle verlopen is, zal de applicatie de controle
automatisch opnieuw uitvoeren en is het account weer gevalideerd.

 
    Controle instellingen

    – SMS en E-mail validatie
    – ID-bewijs en rijbewijscontrole
    – CrimiMail, Elena en BOGR validatie
    – Persoons-, adres- en telefoonvalidatie
    – Faillissementen en insolventies