Assurantiehuys 24ID check

Het bedrijf is vanaf de oprichting gespecialiseerd in autoverzekeringen in de meest uitgebreide zin van het woord. Onze autoverzekering kenmerkt zich door de scherpe prijsstelling, mede gebaseerd op afspraken met diverse maatschappijen. Doordat wij gebruik maken van een groot aantal aanbieders in de markt voor autoverzekeringen zijn wij onafhankelijk in de keuze, hetgeen betekent dat wij voor u altijd de beste oplossing kunnen bieden voor uw autoverzekering. Als intermediair kunt u uiteraard kiezen voor de door u gewenste dekking voor uw autoverzekering, eventueel aangevuld met bijvoorbeeld een ongevallen inzittenden verzekering, rechtsbijstand verzekering e.d. Samen met u vinden wij de juiste en meest concurrerende premie voor uw auto.

Onze belangrijkste activiteit is het verzekeren van wagenparken t.b.v. autoverhuur en autoleasing. Onze premie is zeer concurrerend niet in de laatste plaat door het feit dat wij, afhankelijk van het schade-resultaat binnen uw wagenpark voor autoverhuur en/of autoleasing, een wagenparkkorting kunnen verstrekken, welke zelfs kan oplopen tot >50%. U kunt zelf een keuze maken uit een vaste premie en/of variabele premie op basis van BM-korting voor de autoverhuur en autoleasing. Afhankelijk van de grootte van uw wagenpark kan de besparing oplopen tot grote bedragen wanneer u kiest voor onze wagenparkverzekering autoverhuur en/of autolease

Binnen de automotive branche verzorgen wij het complete pakket aan verzekeringen. Dus ook voor een garageverzekering, inventaris/goederen verzekering, bedrijfsschadeverzekering, opstalverzekering etc, kunnen wij u van dienst zijn.

De Jong Verzekeringen BV

Bezoek nu de site van Assurantiehuys