EasySecure International
Het Cloudplatform voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidregistratie, bezoekersregistratie en naadloze integraties.

Automatiseer eenvoudig jullie tijdregistratie, registreer de aanwezigheid van zowel jullie medewerkers en bezoekers en geef contactloos toegang tot verschillende deuren, ruimtes binnen de organisatie en creëer de ultieme customer journey.

EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties.

Ze werken met verschillende bewezen hardware merken & software oplossingen. Zo bieden ze organisaties flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing.

Kies uit een combinatie van verschillende intelligente tijdregistratie terminals, wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers.

Personeelsleden & gasten kunnen zich gemakkelijk registeren of toegang verkrijgen met hun eigen mobiele telefoon, QR code, keycard, tag / druppel, pincode, kenteken van hun voertuig het is tevens mogelijk om dit veilig te regelen met een persoonlijke vinger en/of het gezicht.

EasySecure gelooft in Integratie en best of breed, door deze visie concentreren ze zich volledig op datgene waar ze goed in zijn.

Bezoek nu de site van Easy secure