Flexbranche

Voor uitzendbureaus en andere bedrijven in de flexbranche is het belangrijk om de identiteit van de medewerkers vast te stellen en hun gegevens veilig op te slaan. Met de ID-documentscanners stelt u de identiteit van de medewerkers eenvoudig vast en controleert u of het identiteitsbewijs echt is. Daarnaast lezen de onderstaande documentscanners de gegevens op het identiteitsbewijs en kunnen deze direct opgenomen worden in het CRM-pakket dat u gebruikt. Heeft u vragen over een van de documentscanners? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

BELANGRIJK VOOR UW BRANCHE

•   Identiteitscontrole (identiteit van de persoon vaststellen)
•   Echtheidscontrole van het ID-bewijs (vals of niet)
•   Geldigheidscontrole van het ID-bewijs (verloren of gestolen)
•   Wettelijk verplicht persoonsgegevens op te slaan wie aan het werk
     is
•   Wettelijk verplicht kopie maken met BSN nummer en pasfoto.

NIET TOEGESTAAN VOOR UW BRANCHE

•   Geen specifieke beperkingen op deze branche

Producten gerelateerd aan uw branche

Dit is hoe een ID-scanner werkt

Een ID-scanner of legitimatiescanner is gemakkelijk in gebruik, iedereen kan ermee werken. Een ID-scanner biedt veel mogelijkheden: u controleert een identiteitsbewijs zoals een rijbewijs, paspoort of ID-kaart niet enkel op echtheid en geldigheid, maar kunt ook direct de gescande gegevens opslaan in uw CRM-systeem. Zo integreert u heel eenvoudig en effectief de opslag van de identiteitsgegevens die u nodig hebt in uw bedrijfsprocessen. Dit werkt met een digitale koppeling (API). Doordat u de gegevens rechtstreeks overneemt van de chip van het identiteitsbewijs, zijn de gegevens sowieso foutloos, in tegenstelling tot bij menselijk ingeven van de benodigde gegevens.

Door te kiezen voor een ID-scanner, gaat u bovendien identiteitsfraude tegen. Als een identiteitsbewijs als verloren of gestolen geregistreerd staat, kan de ID-scanner dit ook melden.

ID-reader kopen voor de flexbranche

Op deze pagina vindt u de ID-readers die wij veel verkopen of verhuren aan de flexbranche. Wilt u ons gehele assortiment bekijken, bezoek dan onze webshop.

Voor advies over de juiste ID-scanner voor uw bedrijf in de flexbranche neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord.

De voordelen van een ID-reader voor de flexbranche


Voorkom (identiteits)fraude
:
elk identiteitsbewijs dat gescand wordt, wordt gecontroleerd op echtheid en geldigheid. Identiteitsfraude door bijvoorbeeld een gestolen identiteitsbewijs is zo onmogelijk. U hebt sowieso altijd de juiste persoonsgegevens van uw flexkrachten.

Geen kans op onjuistheden in persoonsgegevens door menselijke fouten:
waar het overnemen van de gegevens van het identiteitsbewijs door medewerkers foutgevoelig is, is de automatische overname van dezelfde gegevens via de ID-scanner dat niet.

Koppelbaar met uw CRM-pakket:
door uw CRM-pakket aan de ID-reader te koppelen, kunt u dankzij uw legitimatiescanner ook zeer gemakkelijk persoonsgegevens verwerken en houdt u uw administratie steeds op orde.

Veilige en legitieme opslag van persoonsgegevens:
de ID-scanners van 24ID Check voldoen aan alle wettelijke eisen die er zijn omtrent het veilig opslaan van persoonsgegevens.

Direct een kleurenscan maken van een identiteitsbewijs:
met een legitimatiescanner kunt u niet enkel de gegevens van de ID-kaart, het paspoort of het rijbewijs aflezen, maar kunt u tevens direct een kleurenscan maken van het identiteitsbewijs en voldoet u aan de wettelijke verplichting om een kopie van het identiteitsbewijs van al uw flexwerkers te maken.

Heeft u verder nog vragen?