OVER ONS

24ID check helpt organisaties met persoonsregistraties en fraudebestrijding

Over 24ID Check

24ID Check helpt organisaties met persoonsregistraties en fraudebestrijding en het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van professionele adviseurs en de meest geavanceerde apparatuur. Met slimme en vaak op maat gemaakte IT-oplossingen weten wij op bijna alle klant-vraagstukken een antwoord te creëren. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. 

Oplossingen

Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van wereldwijde echtheidscontroles van ID-bewijzen, ontwikkeling, implementatie en beheer van kredietwaardigheid databanken en dubieuze huurder databanken. Ook met webapplicaties en mobiele toepassingen zoals selfservice terminals staan wij voorop in de mogelijkheden. De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties en optimale backoffice software en ons team van specialisten dat voor 100% inleving staat en voor een perfecte oplossing voor elke onderneming groot of klein gaat. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste oplossing, door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën, samen succes behalen en leren van en met elkaar.

Locatie

Ons kantoor in Gouda is ideaal gelegen in de randstad tussen Rotterdam en Amsterdam en is optimaal bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Vanuit ons kantoor voorzien wij klanten van advies en denken wij mee over integraties van onze diensten en producten.

Klanten

Het klantenbestand van 24ID Check is zeer gevarieerd. Ruim 800 ondernemingen wisten ons door de jaren heen te vinden. Verhuurbedrijven en autodealers maken gebruik van onze expertise op het gebied van echtheidscontroles bij verhuur en proefritten. Gemeentes kunnen binnen enkele seconden paspoorten, ID-bewijzen en rijbewijzen van bezoekers controleren op echtheid, ongeacht het land van herkomst. De selfservice terminals worden ingezet bij onder andere de autoverhuur branche.

Professionaliteit

Wij willen bereikbaar en toegankelijk zijn voor onze klanten en collega’s. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we eerlijk, open én duidelijk. We luisteren en verdiepen ons graag in de wensen en vragen van klanten en collega’s. Wij willen verwachtingen waarmaken. We doen wat we beloven. Afspraak = afspraak. En we durven elkaar daar ook op aan te spreken. Alleen zo kunnen we samenwerken aan oplossingen waarmee we de verwachtingen van de klant overtreffen. Onze professionals verstaan hun vak en doen er alles aan om zich te blijven verdiepen in nieuwe technologie en innovaties. Op onze professionals kun je bouwen. En juist dat geeft vertrouwen.

Bevlogenheid

Je verantwoordelijk voelen en initiatief nemen. Net even dat ene stapje meer zetten. Met trots en toewijding, betrokkenheid en slagvaardigheid. Onze collega’s hebben hart voor de zaak en krijgen energie van hun werk. Ze zetten zich in om te verbeteren, te vernieuwen en te ontwikkelen, dragen graag hun steentje bij aan het succes van organisaties en staan klaar voor anderen. Kortom passie voor het vak, de klant en elkaar. Dat zijn onze bevlogen medewerkers.

Samenwerken

Weten wat je wil en wat je samen kunt bereiken, samen werken aan de beste oplossing, samen succes behalen en leren van en met elkaar. We verbinden ons graag met onze klanten, partners en medewerkers. Klanten en relaties mogen van 24ID Check verwachten dat zij streeft naar stabiele en langdurige relaties, met wederzijds gewin als vertrekpunt en met partnership als leidende gedachte. We verbergen ons niet achter regels of processen, maar lossen het samen op.