Hotels, B&B en bungalowparken 

Als manager van een hotel of bungalowpark is het belangrijk om te weten wie er verblijven in uw accommodaties. Bovendien is het wettelijk verplicht om de persoonsgegevens van de bezoekers op te slaan in uw systemen. Met de ID-scanners van 24ID Check controleert u eenvoudig de geldigheid van de identiteitsbewijzen en slaat u de gegevens van de paspoorten en ID-kaarten eenvoudig op. Heeft u vragen over een van de onderstaande scanners? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

BELANGRIJK VOOR UW BRANCHE

•   Identiteitscontrole (identiteit van de persoon vaststellen)
•   Wettelijk verplicht persoonsgegevens op te slaan wie in het
     hotel verblijft

NIET TOEGESTAAN VOOR UW BRANCHE

•   BSN nummer afschermen en niet verwerken
•   Zonder toestemming geen pasfoto gebruiken

Producten gerelateerd aan uw branche

Waarom een ID-scanner in uw hotel, B&B of bungalowpark?

Het gebruik van een ID-scanner of ID-reader in uw hotel, B&B of bungalowpark heeft verschillende voordelen. Wij lichten er graag enkele uit.

Alle soorten identiteitsbewijzen gemakkelijk controleren

Zowel binnenlandse als buitenlandse ID-bewijzen, zoals ID-kaarten, paspoorten en rijbewijzen, zijn eenvoudig en snel te controleren op echtheid en geldigheid.

Uw bezoekersregistratie altijd op orde

Door uw CRM-pakket te koppelen met de ID-scanner van 24ID Check beschikt u altijd snel over de foutloze persoonsgegevens van uw gasten. Er komt geen menselijke invoer aan te pas bij de bezoekersregistratie, waardoor de opgeslagen persoonsgegevens sowieso foutloos zijn.

Sterk staan in het geval van bijvoorbeeld oplichting, fraude of diefstal

U beschikt te allen tijde over de persoonsgegevens van uw gasten. Als zij onder een valse identiteit proberen in te checken, wordt dit direct verhinderd door de ID-reader. U staat dus altijd sterk in het geval van oplichting, diefstal of fraude, want u weet precies met wie u van doen hebt.

Geen papieren dossiers meer nodig

Papieren dossiers zijn foutgevoelig, kunnen kwijtraken of zich vermengen met andere dossiers. Door uw registratie van de persoonsgegevens van uw gasten volledig te digitaliseren, voldoet u aan uw wettelijke verplichting om de persoonsgegevens van uw gasten op te slaan en geniet u zelf van de voordelen die digitale dossiers bieden. Dossiers kunnen niet kwijtraken of zomaar in verkeerde handen vallen.

Uw ID-reader kopen of huren bij 24ID Check

Opereert u binnen de hotelbranche of bent u de eigenaar van een B&B of bungalowpark? Dan zijn de ID-scanners of ID-readers die u op deze pagina vindt de meest gebruikte scanners voor bezoekersregistratie binnen uw branche. Bent u benieuwd naar ons hele aanbod? U vindt ons hele assortiment ID-readers in onze webshop.

 

Eerst advies? Wij staan voor u klaar!

Er zijn verschillende scanners beschikbaar. Ze werken net anders en hebben soms net andere functies. Dit zorgt dat de ene ID-scanner voor bedrijf 1 precies geschikt is, terwijl bedrijf 2 beter gebaat is bij een andere ID-scanner.

Omdat ieder bedrijf anders is en er juist binnen de branche van accommodatieverhuur grote verschillen bestaan, adviseren wij u graag over de ID-reader die het best bij uw bedrijf past. U kunt voor advies geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Heeft u verder nog vragen?