Horeca, clubs en evenementen

Voor veel evenementen en horecagelegenheden gelden leeftijdsgrenzen. Met een leeftijdscontrole scanner is het eenvoudig om de leeftijd van de gasten vast te stellen bij de entree. Daarnaast hebben veel clubs een black-list waar mensen op staan die in het verleden (regelmatig) voor problemen hebben gezorgd. Een ID-documentscanner biedt hiervoor de oplossing. De persoonsgegevens van de bezoeker worden vergeleken met de gegevens in de database, zodat eenvoudig kan worden besloten iemand te weigeren bij de deur. Heeft u vragen over een van de producten? Neem gerust contact met ons op!

BELANGRIJK VOOR UW BRANCHE

•   Leeftijdscontrole
•   Echtheidscontrole van het ID-bewijs (vals of niet)
•   Data opslaan van klanten die niet meer binnen mogen

NIET TOEGESTAAN VOOR UW BRANCHE

•   Mogen geen BSN nummer en pasfoto opslaan en overnemen
•   Mogen alleen pasfoto opslaan bij toestemming klant

Producten gerelateerd aan uw branche

Gemakkelijk leeftijd controleren met een leeftijdscanner

Met een leeftijdscanner controleert u zeer gemakkelijk en snel de leeftijd van uw bezoekers bij de entree van uw horecagelegenheid, club of evenement. Het werkt als volgt:

–     Haal het paspoort, de identiteitskaart of het rijbewijs van uw bezoeker
      door de gleuf van het scanapparaat.
–     De leeftijdscanner leest zeer snel de leeftijd uit via de chip in het identiteitsbewijs:
      o    Groen licht: de bezoeker is 18 jaar of ouder
      o    Rood licht: de bezoeker is jonger dan 8 jaar

Een leeftijdscanner werkt zeer intuïtief. Iedereen kan er dus mee werken; een training of iets dergelijks is niet nodig.

ID-scanner: personen controleren en herkennen

Wilt u meer dan enkel een leeftijdscontrole uitvoeren, dan kiest u voor een ID-scanner. Waar een leeftijdscontrole scanner enkel en alleen de leeftijd van een bezoeker controleert, doet een ID-scanner daarnaast nog meer.

Met een ID-scanner scant u eenvoudig het identiteitsbewijs van uw bezoeker. Binnen enkele seconden wordt de echtheid van het identiteitsbewijs gecontroleerd en is het mogelijk om middels een koppeling een bezoekersregistratie in te regelen.

Zowel koop als huur van ID-scanners

Bij 24ID Check kunt u zowel ID-scanners (ook wel ID-readers genoemd) kopen of huren. Bent u dus niet zeker over de aanschaf of vindt u de aanschafprijs te hoog? Dan is in plaats van een ID-reader kopen een ID-reader huren een uitkomst.

Vragen over ID-scanners voor uw horecaonderneming, club of evenement?

Op deze pagina vindt u de leeftijdscanners en ID-scanners die wij veel verkopen en verhuren aan horecaondernemingen, clubs en evenementen. Deze apparaten zijn in staat om alle in de horeca gewenste identiteitscontroletaken uit te voeren.

Bent u benieuwd naar alle ID-scanners en leeftijdscanners die wij te koop en te huur aanbieden? In onze webshop vindt u een overzicht van ons gehele assortiment.

Hebt u advies nodig over een geschikte ID-scanner of leeftijdscanner voor uw horecaonderneming, club of evenement? Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies naar aanleiding van uw wensen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. 

Heeft u verder nog vragen?