ID-documentscanner AVD-8000 (Refurbished)

HW-SCANKOOP8000
€200,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Maak kennis met de werelds meest geavanceerde scanner voor identiteitsdocumenten zoals paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten. Zodra het ID-document geplaatst is zal de controle binnen enkele seconden starten met analyseren van diverse echtheidskenmerken van het document.

De ID-documentscanner beschikt over drie lichtbronnen voor een uitgebreide echtheidscontrole en een RFID module voor het uitlezen van de documentchip informatie. De AVD-8000 beschikt over IR (infrarood), UV (ultraviolet) en witlicht technieken, welke in combinatie met de controlemogelijkheden van de MRZ en RFID gegevens zorgt voor een uitgebreide echtheidscontrole op de gegevens.


Snelle MRZ verwerking

De AVD-8000 leest supersnel elk ID-bewijs. Afhankelijk van de gewenste identiteitsinformatie kost dit slecht tussen de 1 en 8 seconden.

Naast de snelle verwerking van nationale en internationale ID-kaarten, Visa en paspoorten controleert de AVD-8000 in combinatie met ID-Software de MRZ en RFID Chip op echtheid.

De geavanceerde scanner is geschikt voor gebruik met Documenten database Nederland, met echtheidskenmerken voor het identificeren en controleren van rijbewijzen en ID-bewijzen. Binnen de door ons geleverde backoffice applicatie beheert u gemakkelijk online het door u ingestelde controle- en acceptatieproces. U kunt vertrouwen op een vakkundige installatie en instructie door onze eigen specialisten.

Technische specificaties:

Scan Techniek: Full page
Documenten: Paspoorten, visa's, ID Kaarten Rijbewijzen(¹), Barcodes(²), 2D codes(²)
Geschikt voor: Document controle op RFID, IR, UV en MRZ
Snelheid: Vanaf 1 seconde
Signalen: Multi Colour LED, geluidsignalen
Voeding: 5 volt
Gebruikstemperatuur: +5/+40°C
Gewicht: 1.820 gram
Afmetingen: 250
mm x 200mm x 150mm(LxBxH)

Minimum vereisten:

Processor: CPU Intel Pentium IV, 2 Ghz
OS: Windows 7, 8 of 10
Geheugen: RAM 4 GB
Aansluitingen: 2x Usb 2.0 Poort (High Speed, High Power)
Internetconnectie:
RJ45 Fast Ethernet

"Tarieven voor scansoftware en (database) licenties zijn op basis van een contract van 36 maanden”

Bewaar dit product voor later